Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Grilování specialit-čerstvý ananas

Čvc 1020 Autor: Redakce

kokosová marinádasměs cukru a skořice na obalováníV rámci rubriky „netradiční grilování“ Vám přinášíme další recept, který ocení zejména děti-grilovaný ananas. Základem je koupit čerstvý, dobře vyzrálý ananas, oloupat ho, zbavit se prostředku a nakrájet asi na 0,5 cm silná kolečka.

Ty ponoříme do nálevu. Ten připravíte z 0,3 l mléka a 3 lžic kokosu. Marinádu i s kolečky ananasu necháme odpočinout a těsně před grilováním ho obalujeme ve směsi cukru krupice a mleté skořice. Grilujeme pozvolna po obou stranách.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Jedna reakce na Grilování specialit-čerstvý ananas
  • Alenka HK 21.7.2010 (17:17)

    Dobrý den, pokud koupíte kvalitní zavařovaný ananas na plátky, je griloaný také moc dobrý. S pozdravem, Ála

Kategorie
<<Říj 2020>>
PÚSČPSN
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
události
Spolupracujeme:
Odběr novinek


Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist