Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Grilování specialit-čerstvý ananas

Čvc 1020 Autor: Redakce

kokosová marinádasměs cukru a skořice na obalováníV rámci rubriky „netradiční grilování“ Vám přinášíme další recept, který ocení zejména děti-grilovaný ananas. Základem je koupit čerstvý, dobře vyzrálý ananas, oloupat ho, zbavit se prostředku a nakrájet asi na 0,5 cm silná kolečka.

Ty ponoříme do nálevu. Ten připravíte z 0,3 l mléka a 3 lžic kokosu. Marinádu i s kolečky ananasu necháme odpočinout a těsně před grilováním ho obalujeme ve směsi cukru krupice a mleté skořice. Grilujeme pozvolna po obou stranách.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Jedna reakce na Grilování specialit-čerstvý ananas
  • Alenka HK 21.7.2010 (17:17)

    Dobrý den, pokud koupíte kvalitní zavařovaný ananas na plátky, je griloaný také moc dobrý. S pozdravem, Ála

Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist