
Proč si doma pěstovat vlastní natinku?
Zelené natě obsahují spoustu vitamínů, antioxidantů a minerálů. Přidávají se do pomazánek, ale také salátů a jako přízdoba na pečivo. Pokud si tedy chcete vypěstovat zelené natě v domácím prostředí, […]
Internetový hobby magazín
Zelené natě obsahují spoustu vitamínů, antioxidantů a minerálů. Přidávají se do pomazánek, ale také salátů a jako přízdoba na pečivo. Pokud si tedy chcete vypěstovat zelené natě v domácím prostředí, […]
Toto roční období přímo nahrává nepříjemnému nachlazení. Pokud se tato nepříjemnost nevyhnula ani vám, poradíme, jak s ním zatočit aniž byste se museli uchylovat k braní chemických preparátů. Za nejlepší přírodní pomoc […]
…zkuste si vypěstovat nevšední cibuloviny Cibule egyptská (Allium proliferum) Dříve bylo její pěstování naprosto normální. Ještě před klasickou vyšlechtěnou cibulí kuchňskou, tedy před několika desítkami let, měla egyptská cibule své […]
Domácí hamburgery prostě nemají chybu. Recept na domácí bulky najdete zde. Dneska si popíšeme, jak na bezkonkurenční karamelizovanou cibuli, která z domácího burgru udělá to pravé labůžo! Tento recept je pro […]
Hit, který můžete v těchto dnech vidět na pultech květinářství a zahradních center. Taková silnější a aromatičtější obdoba jarního pěstování pažitky. Naťové cibulky vypěstujete snadno a rychle i doma. Chuť svou […]
Již naše babičky (a dokonce i babičky našich babiček) říkaly, že „člověk spíše může vařit bez ohně než bez cibule“. A vy, jako zkušené kuchařky, jim jistě musíte dát za […]
Cibule je jednou z nejrozšířenější zeleniny v kuchyních po celém světě. Přípravu mnoha pokrmů si bez ní jednoduše nedovedeme představit. Její typická výrazná chuť a vůně k vaření zkrátka neodmyslitelně patří. Své využití […]