Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Nebojme se všech Éček!

Kvě 1007 Autor: Redakce

škodlivá a zdravá éčkaKyselina citronová (E330) se přidává do různých potravin, protože působí proti kvasinkám a reguluje zásaditost. V žádném případě se nejedná o rakovinotvornou látku, ale naopak je pro naše tělo velmi potřebná. Proto se nebojme všech „éček“ – ne všechny jsou syntetickými konzervanty.

Další potravinová pomluva se týká mléka. Mléko v krabici neobsahuje žádné konzervanty, ale jeho trvanlivost je dána převařením a následně rychlým zchlazením. Rovněž kuřata z velkochovů nejsou nic škodlivého a v žádném případě nejsou krmeny antibiotiky ani dalšími léčivými látkami.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Úno 2020>>
PÚSČPSN
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
události
Spolupracujeme:
Odběr novinek


Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist