Langoš burger
Jestli na vánočních trzích rovnou míříte do stánku s langoši, máme recept přesně pro vás. Usmažte si doma nejlepší kynutý langoš burger, na který budete ještě dlouho vzpomínat. Do něj vložte oblíbené ingredience, my jsme zvolili Romadur, slaninu, Jihočeskou zakysanou smetanu a jarní cibulku. Neodolatelná kombinace.
Délka přípravy: 20 minut
Ingredience
- 300 g hladké mouky
- 180 ml Jihočeského mléka
- 3/4 kostky droždí
- 150 ml vody
- olej
- 1 kelímek Jihočeské zakysané smetany
- jarní cibulka
- 100 g slaniny
- 1 Romadur s česnekem a bylinkami
- javorový sirup
Návod na přípravu
Mouku, teplé Jihočeské mléko, vodu a droždí promícháme a necháme vzejít kvásek. Poté uválíme malé placky a smažíme v hrnci nebo pánvi ve velkém množství oleje dozlatova. Slaninu opečeme na oleji z obou stran. Placku potřeme Jihočeskou zakysanou smetanou, zasypeme nadrobno nasekanou jarní cibulkou, položíme slaninový chips, na plátky nakrájený Romadur, zakápneme javorovým sirupem a přiklopíme druhou plackou.
Komentáře k článku
Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.