Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Jak správně grilovat ryby

Dub 1017 Autor: Redakce

grilováníV rámci cyklu grilovacích receptů pro Vás máme univerzální zásady na grilování ryb. Na grilu by i víkendový kuchař připravil kapra a amura, kteří byli vychováni na podhůří Šumavy. Kaprovité ryby mají velmi mnoho kostí, což by nás ale nemělo odradit.

Základem rybích pokrmů je nasolení.  Každou podkovu ryby posolíme velmi pečlivě. Kůže se solit nemusí. Až máme poctivě prosoleno, je vhodné použít klasické koření na ryby. Nejlepší je prolisovat česnek, utřít s trochou soli a kořením na ryby a promíchat s olivovým nebo slunečnicovým olejem. Nepoužíváme hrubé koření nebo bylinky, ty by na grilu začaly hořet. Marinádou z oleje, koření a česneku potřeme každou podkovu a zprudka grilujeme, až je maso měkké. Dobrou chuť!

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Úno 2020>>
PÚSČPSN
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 1
události
Spolupracujeme:
Odběr novinek


Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist