
Vejce: Snadné způsoby, jak oddělit žloutky od bílků
Vejce je mnohem víc než jen součást našich snídání: Je také základní složkou mnoha receptů na dezerty a je vzácným příkladem síly v jednotě a rozdělení. Mnoho receptů vyžaduje celá […]
Internetový hobby magazín
Vejce je mnohem víc než jen součást našich snídání: Je také základní složkou mnoha receptů na dezerty a je vzácným příkladem síly v jednotě a rozdělení. Mnoho receptů vyžaduje celá […]
Léto a podzim jsou obdobím, kdy se mnoho houbařů těší na houbovou sezónu. Lesy jsou plné různých druhů, které se přímo nabízejí jako přísada pro přípravu chutných jídel. Pokud jste […]
Pokud máte rádi křupavé hranolky nebo rychlé jídlo na všední večer, pak vám fritéza může nabídnou zdravý a snadný způsob přípravy téměř jakéhokoli jídla. Při častém používání se však fritéza […]
Podzim je ideální dobou na to, abyste vyzkoušeli pražené kaštany, které nejen zahřejí, ale chutnají zkrátka výtečně. Pokud patříte mezi ty lidi, kteří si je kupují na trzích a ještě […]
Při přípravě domácího jídla se většina lidí nad svým nádobím nezamýšlí, přestože správné používání a čištění těchto odolných pomůcek by mělo být součástí každé rutiny při přípravě jídla. Kvalitní nádobí […]
Všichni rádi udržujeme naše mrazáky plné dobrého a kvalitního masa, které se nám hodí na rychlé večeře či posezení u grilu s partou přátel. Problém nastává ve chvíli, kdy maso […]
Nejčastěji se tato vlhku a mastnotě odolná, trvanlivá a ohebná fólie používá při vaření v kuchyni. Alobal ale umí mnohem více věcí! Mějte tento multivyužitelný poklad neustále při ruce a […]