Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Rýžové šebáky

Pro 0916 Autor: Redakce

Na tento recept budeme potřebovat následující suroviny:

sebanky25-30dkg rýže
2dkg másla
1 lžice hladké mouky
1/8l mléka
10dkg kuřecího či vepřového masa
5dkg nastrouhaného sýra
10-15dkg nastrouhané cukety
2 láhůdkové cibule s natí
2-3 stroužky česneku
čerstvá nať z petržele a dobromyslu
sůl, pepř

postup:

Rýži podusíme běžným způsobem, přidáme sýr, sůl, pepř, cuketu, potom smícháme s masem, které sme si předem připravili, dále přidáme česnek, oregáno, petrželku a nakonec zamýcháme. Směs uhněteme na šišky a  obalíme ve strouhance, nebo můžeme i ve vajíčku.

jako přílohu doporučujeme salát, například mrkvový nebo zelný.

Přejeme dobrou chuť.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Pro 2018>>
PÚSČPSN
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
události
Spolupracujeme:
Odběr novinek


Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist