Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Nebojácná cukrářka Iveta Fabešová

Pro 1313 Autor: Redakce

fabesova ivetaIveta Fabešová je v současnosti jedna z nejslavnějších cukrářek u nás a autorka hned několika kuchařek. Proslavila se díky úspěchu v soutěži známého nekompromisního kuchaře Zdeňka Pohlreicha Na nože!. Vzápětí vydala svou první knihu, jež dokazuje její velkou lásku k Francii, Iveta a sladká Francie, která obsahuje na 70 receptů. Nabízí pochoutky od člověka, který miluje svou profesi a vaří srdcem, což se v receptech skutečně odráží. Iveta mimo jiné dokázala, že to s kulinářstvím myslí opravdu vážně. Napsala totiž Zdeňkovi do Café Imperial a měla zájem o brigádu zdarma. Takto snaživé lidi, kteří se chtějí skutečně něco naučit, se dnes už jen tak nevidí. Další pořad, ve kterém jsme mohli vidět její tvář i sladké umění, je Když vaří táta.

Slavnostní pečení s Ivetou

kniha slavnostni peceniSlavnostní pečení s Ivetou čtenářům nabízí typy na slavnostní pokrmy. Při kouzlení v kuchyni s touto knihou vám pomůžou podrobné postupy, fotografie, rady či autorčiny postřehy. Knihu nedáte z ruky při přípravě slavnostního menu na narozeniny, oslavy, svatby, Valentýna, Vánoce nebo nedělního oběda. Prostě vždy, když budete chtít zazářit a připravit něco výjimečného.

Další knihou, při jejímž pročítání se nám budou sbíhat sliny, je Iveta a české sladkosti. Najdete v ní snad úplně všechno. Od koláčů, buchet, nadýchaných dortů, domácích perníků, až po pečiva, dezerty, zmrzliny a další. Nemusíte se bát, že byste přípravu nezvládli. Vše je srozumitelně vysvětleno, a když člověka honí mlsná, zvládne všechno. Dokonce se i blíže seznámíte s některými ingrediencemi, jako je například marcipán, čokoláda, vanilka a další.

Novinka Ivety Fabešové

kniha sladke a veseleJejí nejnovější kniha, která vyšla před pár dny, nese název Sladké a veselé s Ivetou. Jak už název napovídá, jedná se o knihu, která nám bude před obdobím vánoc skvělým partnerem v kuchyni. Od počátku adventu si vše naplánujete a do svátků budete mít vše napečené a připravené. Iveta totiž svou knihu rozdělila do 4 kapitol. Každá představuje 1 adventní týden. S vánoci přichází i typické zvyky. Jedním z nich je plný stůl domácího cukroví. Dále vás může potěšit hrnek horké čokolády voňavá vánočka nebo spousty novinek, které jste ještě své návštěvě nenabídli. Potěšíte ji a samozřejmě i celou svou rodinu. Pokud vás už vánoční dobroty omrzí, můžete knihu otevřít kdykoliv v roce a připravit si tak další sladké dobroty, které v knize najdete, jako jsou bonbony, pudinky a mnoho dalšího.

Iveta v minulém roce vedla i online kurzy vaření. Stačilo si opatřit mikrofon, kameru, účet na Google+, připojení k internetu a kulinářský videokonferenční hovor mohl začít. Účastníci od Ivety dopředu věděli seznam surovin a mohlo se začít vařit. Minulý rok jsme ji v předvánočním období mohli vidět na televizních obrazovkách v jejím pořadu Vánoční pečení. Díky tomuto natáčení byly české kuchyně provoněny tím nejlepším vánočním cukrovím, které autorka před očima diváků upekla.

Iveta sama přiznává, že díky účasti v soutěži se jí změnil život. Namísto návratu do kanceláře, kde před soutěží pracovala jako office manažerka, se rozhodla jít za svým snem a vydat se na dráhu gastronomie.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Říj 2024>>
PÚSČPSN
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
události
TOPlist