Soutěž o 3 kuchařky krajových specialit
Pokud ještě nemáte knihovnu přeplněnou, soutěžte s námi tentokrát o knihu plnou receptů. Jedná se o publikaci z edice KRAJOVÉ SPECIALITY. Tentokrát můžete zkusit, co přináší Krkonošská kuchyně. Krkonoše a Podkrkonoší, si nejen podle autora knihy Jaroslava Vašáka, zachovaly leccos ze svého koloritu i kuchyně. Poznejte tedy bohatý receptář tradičních, typických i oblíbených pokrmů, nejvíce z brambor, luštěnin, hub, lesních plodů, švestek a zvěřiny, a začtěte se do krkonošského gastronomického slovníčku. Historický úvod vás nenechá na pochybách, že je co nového z naší kultury poznávat.
Odpovězte na jednoduchou otázku a knihu vyhrajte, nebo kupte v knihkupectví či objednávejte na bux.cz.
Soutěžní otázka:
Kolik stran má kniha Krajové speciality: Krkonošská a podkrkonošská kuchyně?
Správné odpovědi zasílejte na soutěžní mail soutez@prima-receptar.cz nejpozději do soboty, 15.9.2012.
Komentáře jsou uzavřeny