Grilování se zahradními grily Weber
Září je obdobím babího léta a my si nechceme naši novou vášeň-grilování-nechat vzít bez boje. I podzimní teplejší večery přímo vybízejí ke grilování nějaké dobroty a je jedno, zda si raději pochutnáte na mase, rybách nebo zelenině. Používáme grily na dřevěné uhlí, elektrické nebo plynové. Každému podle jeho gusta.
Grilování je fenoménem posledních let a během letošního léta zažívá doslova explozi. Češi grilují na terasách, balkonech, zahradách i ve veřejných parcích. Přispěl k tomu samozřejmě i pořad Šéf na grilu, ve kterém jsme se dozvěděli vše o grilování tak, aby pokrmy z něho vzešlé byly opravdové lahůdky.
Grilovaná masa se čím dál tím častěji objevují i na rautech a v rámci firemních cateringů. Hlavní výhodou totiž je, že můžete naložit všemožné suroviny, takže si na své přijdou milovníci pořádného kusu hovězího stejně jako dámy vegetariánky. Grilovaná cuketa, paprika a žampiony patří mezi vyhlášené dobroty i pro „masožravce“.
Základem by vždy měl být kvalitní gril (grily Weber) vyrobený přesně pro vaše účely. Samozřejmostí musí být i kvalitní grilovaní štětky a obracečky, případně i teploměr a grilovací jehly. Nesmíme opomenout ani čerstvé potraviny.
Komentáře k článku
Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.