Internetový hobby magazín

Menu

Dům

Nejnovější články

Grilování se zahradními grily Weber

Zář 1122 Autor: Redakce

Září je obdobím babího léta a my si nechceme naši novou vášeň-grilování-nechat vzít bez boje. I podzimní teplejší večery přímo vybízejí ke grilování nějaké dobroty a je jedno, zda si raději pochutnáte na mase, rybách nebo zelenině. Používáme grily na dřevěné uhlí, elektrické nebo plynové. Každému podle jeho gusta.

podzimni grilovaniGrilování je fenoménem posledních let a během letošního léta zažívá doslova explozi. Češi grilují na terasách, balkonech, zahradách i ve veřejných parcích. Přispěl k tomu samozřejmě i pořad Šéf na grilu, ve kterém jsme se dozvěděli vše o grilování tak, aby pokrmy z něho vzešlé byly opravdové lahůdky.

Grilovaná masa se čím dál tím častěji objevují i na rautech a v rámci firemních cateringů. Hlavní výhodou totiž je, že můžete naložit všemožné suroviny, takže si na své přijdou milovníci pořádného kusu hovězího stejně jako dámy vegetariánky. Grilovaná cuketa, paprika a žampiony patří mezi vyhlášené dobroty i pro „masožravce“.

Základem by vždy měl být kvalitní gril (grily Weber) vyrobený přesně pro vaše účely. Samozřejmostí musí být i kvalitní grilovaní štětky a obracečky, případně i teploměr a grilovací jehly. Nesmíme opomenout ani čerstvé potraviny.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Pro 2018>>
PÚSČPSN
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
události
Spolupracujeme:
Odběr novinek


Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist