Vyznáte se v zelenině?
Dnešní článek bude další z našeho seriálu: Vyznáte se v… Asi si řeknete, že v zelenině se vyzná naprosto každý. Jednoduše koupím nebo vypěstuji mrkev, kterou následně zkonzumuji, ať už syrovou, nebo […]
Internetový hobby magazín
Dnešní článek bude další z našeho seriálu: Vyznáte se v… Asi si řeknete, že v zelenině se vyzná naprosto každý. Jednoduše koupím nebo vypěstuji mrkev, kterou následně zkonzumuji, ať už syrovou, nebo […]
Paní Martina nám poslala moc hezký dopis, ve kterém si stěžuje na letošní úrodu rajčat. My vám část dopisu přinášíme spolu s odpovědí na její trápení. Paní Martina nám napsala: „Přestože […]
Už dávno nesaháme v supermarketu po nejlevnějších surovinách. Raději nakupujeme méně, ale kvalitní potraviny, zeleninu a ovoce. Pokud si navíc můžeme některé produkty vypěstovat na zahrádce, můžete mít super jídla za […]
Dnešní článek bude další z našeho seriálu: Vyznáte se v… Většina z nás rozděluje rajčata buď podle velikosti na cherry a klasická, nebo podle barvy na červená a žlutá. Na našem trhu […]
Topinambur (Helianthus tuberosus) se na našich zahradách objevuje stále častěji. Je známý pod názvy Slunečnice topinambur, topinambur hlíznatý, židovské brambory, sladké brambory, jeruzalémské artyčoky a patří do stejné rodiny jako […]
Medvědí česnek (Allium ursinum L.) je, jak již název napovídá, z rodiny česnekovitých. Podle česneku má také chuť, ale není tak agresivní, a proto je vyhledáván zejména lidmi, kteří česnek nesnesou. […]
Cibule je velice používanou a rozšířenou zeleninou. Hodně hospodyněk dokonce říká, že bez cibule ani nedokáží uvařit. Krom toho nás cibule chrání před nebezpečnými bakteriemi a viry, a to díky […]