
Rajčata- postřiky a charakteristika plodů
Rajčata jsme sázeli hned po „zmrzlících“. Standardně se dělí na tyčková a keříčková. Keříčková rajčata se dají pěstovat i ve větším květníku. Ale i o tato rajčata musíme pečovat. Nejznámější […]
Internetový hobby magazín
Rajčata jsme sázeli hned po „zmrzlících“. Standardně se dělí na tyčková a keříčková. Keříčková rajčata se dají pěstovat i ve větším květníku. Ale i o tato rajčata musíme pečovat. Nejznámější […]
Pokud chceme mít zdravé sazeničky rajčat a neskutečné výnosy, je velmi vhodné dopřát semínkům potřebnou péči ještě před vysetím do substrátu. K tomu nám poslouží několik velmi užitečných rad. Do cca […]
Brambory rovněž patří mezi potraviny zdravého životního stylu, protože v našich zeměpisných šířkách jde o nejdůležitější zdroj vitamínu C. Pokud jste schopni brambory konzumovat v syrovém stavu, můžete tak předcházet vředovým chorobám. […]
Rádi bycho Vám dnes představili nové šlechtitelské odrůdy paprik. Jejich název je Bajka a Majka a vyšlechtil je pan Jan Meisl. Jedná se o červené tlustostěnné papriky s výnosy 6 až […]
Petr Stupka vaří rychlovku – máslové kedlubny s karotkou Budeme potřebovat: * 600 g kedluben * svazek mladé mrkve * 3 jarní cibulky * sůl * špetka cukru * oříšek […]
Na tento recept budeme potřebovat následující suroviny: 25-30dkg rýže 2dkg másla 1 lžice hladké mouky 1/8l mléka 10dkg kuřecího či vepřového masa 5dkg nastrouhaného sýra 10-15dkg nastrouhané cukety 2 láhůdkové […]