Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Třešňová bublanina

Čvc 1412 Autor: Veronika Havlová

Zase je tu období třešní a proto se toho musí využít. Kdy jindy si dát bublaninu? Není nač čekat a pusťte se do toho. Je to velmi jednoduché a rychlé. Výsledek vás překvapí. Pokud máte víc času a chuť, třešně vypeckujte. Strávníci to jistě ocení. Já jsem mnoho času neměla, a tak jsem na těsto dala třešně celé.

Ingredience:tresnova bublanina

2 a ½ hrnku hladké mouky
1 hrnek cukru krupice
1 kypřící prášek do pečiva
1 vanilkový cukr
1  a ¼ hrnku mléka
2 vejce
½ hrnku oleje
třešně
moučkový cukr na posypání

Postup:

Smíchejte mouku, cukry, kypřící prášek, mléko, vajíčka a olej. Na míchání se mi osvědčil robot, ale i vařečkou to zvládnete. Těsto nalijte na vymazaný a moukou vysypaný plech. Já raději používám pečící papír. Na těsto poklaďte omyté a případně vypeckované třešně. Pečte při 180°C asi 30 min. Po upečení buchtu poprašte moučkovým cukrem.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Bře 2021>>
PÚSČPSN
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4
události
Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist