Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Tibetská kefírová houba (kefírovka) pro výrobu domácího kefíru

Úno 1028 Autor: Redakce

Tibetské houbičky pocházejí z opatství v Tibetu a její stáří se odhaduje na 5000 let. Jednáse o kombinaci bakterií a kvasinek, která dokáže vyprodukovat až 30 probiotických druhů.

Tibetské houby jsou přirozeným nositelem těchto bakterií, které léčí téměř všechny potíže zažívacího traktu vč. onkologických, jaterní komplikace či vysoký krevní tlak. Rovněž pomáhají zmírňovat příznaky cukrovky a depresí. Mikroorganismy obsažené v kefíru vytěsňují patogenní mikroorgsnismy ze střevního prostředí. Takto kefír zabraňuje hnilobným procesům ve střevech, odkyseluje organismus a výrazně posiluje imunitní systém. Buduje zdravé prostředí, které je absolutním základem našeho zdraví.

Dříve se tato sliz připomínající bakterie nazývala Prorokova zrna – Dar Bohů a jejich prací vzniklou tekutinu pili naši předci od dávné doby.

Tibetskou houbu lze získat od kamarádů či známých, protože 2x do měsíce zdvojnásobí svou velikost a objem. Dále ji můžete sehnat ve specializovaných prodejnách zdravé výživy. Nebo objednat přes internet za cenu cca 50 – 150 Kč.

kefirova houba

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

110 reakcí na Tibetská kefírová houba (kefírovka) pro výrobu domácího kefíru
  • Zdeněk 14.4.2020 (13:18)

    Zdravím,houbu mám namnoženu,v případě zájmu pošlete sms na 730 630 551

  • Zdeněk 2.3.2020 (12:28)

    Zdravím,kefírovou houbu mám namnoženu, v případě zájmu pošlete sms na číslo 730 630 551. Zd

Kategorie
<<Kvě 2021>>
PÚSČPSN
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
události
Spolupracujeme:
Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist