Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Také se při nákupu orientujete značkou KLASA?

Pro 1411 Autor: Redakce

strasak v poliOd roku 2003 tuto národní značku uděluje ministerstvo zemědělství a to jen těm výrobkům, které patří mezi nejkvalitnější. V dnešní době se tímto oceněním a logem může pyšnit více než tisíc výrobků, takže v obchodě rozhodně máte po čem sáhnout. Nedávno k nim přibyly dva nové produkty oblíbené řady „EXTRA bez E“ z Drůbežářského závodu Klatovy.

Jde o výrobky Kuřecí klobása Extra bez E s obsahem masa 82 % a Kuřecí šunkový salám EXTRA bez E s 93 % masa. Vynikají vysokým podílem kuřecího masa, které pochází výhradně z českých farem. Neobsahují přidaná barviva, dusitany a konzervanty.

Kuřecí klobása EXTRA bez E je prémiový český výrobek bez přídatných látek, který obsahuje 82 % libového kuřecího masa. Jelikož se jedná o uzeninu, jejíž základní složkou je kuřecí maso, odlišuje se od typických klobás výrazně nižším obsahem tuku a naopak větším množstvím bílkovin. Bílkoviny na rozdíl od tuků dokáže lidský organismus mnohem lépe zpracovat.

salam bez ecekKuřecí šunkový EXTRA bez E je prémiový český zauzený výrobek bez přídatných látek. Jeho devízou je vysoký obsah kuřecího masa z prsou, který tvoří celých 93 %. Velmi nízký obsah tuku řadí uzeninu mezi pokrmy vhodné k redukčním a nízkocholesterolovým dietám.

Drůbežářský závod Klatovy, druhý největší zpracovatel drůbežího masa v České republice. Měsíční produkce je v objemu 2 000 t kuřecího masa a 750 t masných výrobků. Česká kvalita našich potravin směle konkuruje potravinářským závodům v zemích EU. Společnost obchoduje s více než 3000 odběrateli z tuzemska i zahraničí s výrobky vlastní produkce. Nabízený sortiment je částečně obohacen také přikoupeným zbožím (slepice, kachny, husy, aj.). Drůbežářský závod Klatovy a.s. také provozuje jídelnu Slávie na klatovském náměstí, kde si zákazníci mohou pochutnat na cenově dostupných pokrmech, především z kuřecího masa vlastní produkce. Drůbežářský závod Klatovy a.s. zaměstnává 600 lidí.

Firma produkuje kuřecí maso, které pochází výhradně z českých uzavřených chovů. Dlouhodobě investuje a modernizuje vlastní farmy, mezi které patří Bečov – Libínky, Bítozeves a Horšov. Kromě toho Drůbežářský závod Klatovy spolupracuje s prověřenými a osvědčenými certifikovanými dodavateli a soukromými farmami v jižních a západních Čechách.

Certifikáty národní značky kvality KLASA převzal z rukou Ministerstva zemědělství generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy Ing. David Bednář ve středu 3. prosince 2014 na slavnostním předání, které se konalo v Praze na Žofíně.

„Ocenění našich produktů národní značkou kvality je pro nás potvrzením, že svou práci děláme dobře,“ říká Ing. David Bednář, generální ředitel společnosti Drůbežářský závod Klatovy. „Jsme rádi, že čas, který jsme strávili převážně vývojem úplně nové řady uzenin bez přidaných chemických látek, se pozitivně odráží ve zvyšující se oblibě produktové řady uzenin EXTRA bez E u našich zákazníků,“ dodává Ing. David Bednář.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist