Pohankové galettes se sýrem Lipno
Francouzské galettes jsou tenké pohankové placky připravené naslano. Opékáme je na pánvi a plníme vejcem, šunkou a sýrem, klidně i tím taveným. Extra smetanové Jihočeské Lipno má výraznou sýrovou chuť […]
Internetový hobby magazín
Francouzské galettes jsou tenké pohankové placky připravené naslano. Opékáme je na pánvi a plníme vejcem, šunkou a sýrem, klidně i tím taveným. Extra smetanové Jihočeské Lipno má výraznou sýrovou chuť […]
Podzimní období přináší změnu počasí a sebou i zvýšené riziko infekcí bakteriemi a viry. Zatímco se bohužel nemůžeme vyhnout vystavení těmto mikrobům, můžeme si alespoň vytvořit pevný obranný štít posílením […]
Pokud jde o přípravu jídla, je zvykem, že si ovoce a zeleninu před vařením a konzumací umyjeme. Ale co taková rýže, základní surovina ve spíži? Ukázalo se, že propláchnutí zrn […]
Podzimní období nám přináší nejen krásnou změnu barev a chladnější počasí, ale také hojnou sklizeň různých plodů. Mezi tyto plody patří i šípky, které jsou nejen lahodné, ale také nabité […]
Přichází domácí odmašťovač. Výroba odmašťovače z produktů, které už máte doma, vám dává jistotu, že přesně víte, co je v roztoku obsaženo. Výrobky jako ocet a jedlá soda jsou součástí […]
Úroda ovoce může být někdy opravdu hojná. Když se úsilí na vaší zahrádce či ve vašem sadu vyplatí, je čas si vychutnat sladkou odměnu za těžkou práci. Ovoce je nejen […]
Podívejte se na rady odborníka, jak si správně nastavit klimatizaci, aby nespotřebovávala zbytečně moc energie, nebo nám nezpůsobila zdravotní komplikace. Správná teplota Ačkoliv je teplota kolem dvaceti stupňů ideální pokojovou […]