Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Škvarková pomazánka

Úno 1209 Autor: Redakce

Také vzpomínáte na předškolní věk, kdy nám byly pomazánky různých druhů podávány snad každý den na svačinu ve školce? Jakou jste měli oblíbenou vy? My dnes přinášíme recept na rychlou škvarkovou pomazánku, která se hodí nejen do vinného sklípku, ale vždy, když potřebujete vydatné jídlo, které je rychlé a levné.

Budete potřebovat pouze:

¼ kg mletých škvarkůskvarkova pomazanka
2 vejce vařená na tvrdo
1 menší cibule
2 lžičky hořčice
sůl a pepř

Vejce uvaříme natvrdo (vaříme je po dobu 10ti minut) a nakrájíme najemno nebo nastrouháme. Pomoci si můžeme i sítkem na vařené brambory. Najemno nakrájíme cibuli. Kdo nesnese čerstvou, může ji zpařit a zchladit nebo použít méně štiplavou cibuli bílou.

Do rozemletých škvarků přidáme vejce, cibuli a zamícháme. Někdo přidává i lžíci majonézy. Pak podle chuti přidáme hořčici, sůl a pepř. Podáváme s čerstvým pečivem.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Čvn 2021>>
PÚSČPSN
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4
události
Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist