Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

SERIÁL: Vtipné halloweenské dezerty: Hroby

Říj 1731 Autor: Redakce

Hledáte inspiraci na strašidelný dezert, kterým potěšíte děti a překvapíte přátele? Tady je! Hrobečky jsou navíc jednoduché na přípravu a máte je hotové coby dup!  Krvavý koláč, kterým jsme náš miniseriál odstartovali, najdete zde.

Budete potřebovatHalloween dezert hroby

Na krém

  • 200 g mascarpone
  • 200 g šlehačky 33%
  • 100 g mléčné čokolády
  • 1 lžíce krupicového cukru

Na hlínu

Čokoládové sušenky nebo zbytky čokoládového korpusu

Na náhrobky

  • marcipán či oválné sušenky
  • na ozdobení HARIBO bonbony Color-Rado (netopýry)

Postup:

Halloween dezert hrobyNejdříve si připravíme krém. Mascarpone spolu se šlehačkou ušleháme do krému a přidáme rozpuštěnou čokoládu. Vsypeme lžíci cukru, krátce prošleháme a necháme vychladnout.

Mezi tím si na větší kousky rozdrobíme sušenky (nebo zbytek korpusu) a připravíme si náhrobní kameny. Ty vytvoříme pomocí marcipánové hmoty, nebo dobře zafungují i oválné sušenky.

Jakmile krém vychladne a ztuhne, naplníme jím připravené skleničky. Na vrch dáme nadrobenou hlínu, a nakonec naaranžujeme náhrobek. Nakonec přidáme netopýra a strašidelný dezert je kompletní.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Pro 2018>>
PÚSČPSN
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
události
Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist