Recept na rybí karbanátky bez kostí
Petr Stupka je velmi známý kuchař a propagátor vaření. Velmi rád připravuje také ryby, dokonce i sladkovodního kapra ala karbanátky. Postup je velmi jednoudchý-filátka si nařežeme nožem, abychom se zbavili kostiček. Následně file nasekáme na drobné nudličky. Ty pak smícháme s česnekovým kořením, kmínem, solí, sušenou petrželkou a solí. Zasypeme škrobovou moučkou a zalijeme trochou vody. Škrob se totiž naváže na rybí maso a karbanátky pak drží krásně pči sobě.
Do základního těsta můžeme podle chuti přidat papriku, slaninu nebo cokoliv, co nám chutná. Je možné těsto rovněž obalit v trojobalu.Z těsta tvarujeme karbanátky a smažíme na rozpáleném sádle. Podáváme s bramborami s česnekovým dipem.
Komentáře k článku
Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.