Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Recept na rybí karbanátky bez kostí

Bře 1028 Autor: Redakce

karbanátky z kapraPetr Stupka je velmi známý kuchař a propagátor vaření. Velmi rád připravuje také ryby, dokonce i sladkovodního kapra ala karbanátky. Postup je velmi jednoudchý-filátka si nařežeme nožem, abychom se zbavili kostiček. Následně file nasekáme na drobné nudličky. Ty pak smícháme s česnekovým kořením, kmínem, solí, sušenou petrželkou a solí. Zasypeme škrobovou moučkou a zalijeme trochou vody. Škrob se totiž naváže na rybí maso a karbanátky pak drží krásně pči sobě.

Do základního těsta můžeme podle chuti přidat papriku, slaninu nebo cokoliv, co nám chutná. Je možné těsto rovněž obalit v trojobalu.Z těsta tvarujeme karbanátky a smažíme na rozpáleném sádle. Podáváme s bramborami s česnekovým dipem.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Říj 2020>>
PÚSČPSN
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
události
Spolupracujeme:
Odběr novinek


Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist