Internetový hobby magazín
MenuBrambory rovněž patří mezi potraviny zdravého životního stylu, protože v našich zeměpisných šířkách jde o nejdůležitější zdroj vitamínu C. Pokud jste schopni brambory konzumovat v syrovém stavu, můžete tak předcházet vředovým chorobám. […]
Tibetské houbičky pocházejí z opatství v Tibetu a její stáří se odhaduje na 5000 let. Jednáse o kombinaci bakterií a kvasinek, která dokáže vyprodukovat až 30 probiotických druhů. Tibetské houby […]
Rozeznáváme 2 základní vedení větviček vinné révy. Každé vedení potřebuje jiný druh řezu, který provádíme koncem února po zimních mrazech. Společným rysem každého vedení větviček je, aby se žádný prut […]
Děkujeme všem za účast v soutěži a gratulujeme třem výhercům, kteří správně odpověděli, že pelíšky Dog Gone Smart mají inovativní povrch sherpa (imitace ovčí kožešiny) s úpravou NanoSphere®. Luxusní pelíšek […]
Dřevité řízky opadavých keřů jako je svída krvavá, ptačí zob či tavolník je nejvhodnější dělat v zimě, tedy od prosince do února. Pokud má větvička pupeny po celé délce rovnoměrně, stříháme […]
Dovolujeme si připomenout všem zahrádkářům a pěstitelům, že únor je ta nejlepší doba na řez keřů drobného ovoce. Jde o tzv. Udržovací řez například maliníku nebo angreštu. Pokud máte na […]