Uchovávání potravin
Máte rádi vůni a barevnost podzimu, sbíhají se vám sliny při pohledu na červená jablíčka a labužnicky nasáváte vůni lesa při sběru hub? Uchovejte si vzpomínky na poslední slunečné dny […]
Internetový hobby magazín
MenuMáte rádi vůni a barevnost podzimu, sbíhají se vám sliny při pohledu na červená jablíčka a labužnicky nasáváte vůni lesa při sběru hub? Uchovejte si vzpomínky na poslední slunečné dny […]
Pěstujete na zahradě mečíky a nevíte co s nimi po sklizni? V následujícím článku se dozvíte, jak se postarat o hlízy, jak je sušit, skladovat a chránit proti onemocněním a další rok […]
Lehký italský sýr je v naší kuchyni stále oblíbenější. Třeba salát Caprese už najdete ve většině jídelních lístků tuzemských restaurací, Mozzarella je také neodmyslitelnou ingrediencí na pizze. Jak vlastně tahle lahůdka […]
… a možná ho někdy zkrášlí i nějaká ta jinovatka nebo slaboučká námraza. Typickými plody pro tento čas jsou různé druhy dýní, tykví, zelí, ořechů, sběr semen pro další sezónu […]
Gratulujeme 3 vybraným soutěžícím, kteří odpověděli, že kniha Mary Berry–Škola vaření pro celou rodinu, má 496 stran. Výherci: Kamila Dvořáková, Dražičky Jana Rybářová, Jičín Blanka Suchanová, Praha 8
Konec září, i když si to po létě stěží přiznáváme, s sebou přináší už ne moc teplé počasí. Nějaký ten den se sice můžeme radovat z babího léta, ale noci a rána […]
Letos sice připadá Den české státnosti na sobotu, ale v jiných letech se na 28. září těší malí i velcí. Víte o tomto volném dni víc, než jen to, že se […]