Francouzský Beauceron
Je nazýván také beaucký ovčák nebo venkovský šlechtic. Je to čistě francouzské plemeno. Za hranicemi Francie je toto plemeno téměř neznámé. Hlavní důraz byl u tohoto psa kladen na pracovní […]
Internetový hobby magazín
MenuJe nazýván také beaucký ovčák nebo venkovský šlechtic. Je to čistě francouzské plemeno. Za hranicemi Francie je toto plemeno téměř neznámé. Hlavní důraz byl u tohoto psa kladen na pracovní […]
Zejména v letních měsících a na začátku podzimu se setkáváme v přírodě s tímto sympatickým bodlinatým hmyzožravým savcem. Pod označením ježek se skrývá více rodů. Nejčastěji se vyskytujícím zástupcem je ježek západní (Erinaceus […]
Během chladných dnů máme opět možnost vařit do sytosti luštěniny. Dnešní článek je o tom, proč je dobré náš jídelníček obohatit o cizrnu (a jak je možné ji upravovat). Osobně […]
Likér z bezinek patří mezi nejlákavější delikatesy, které si můžeme vyrobit z darů divoké české přírody právě v těchto dnech. Voňavá síla v sobě skrývá nejen léčivé vlastnosti samotných bezinek (před kterými prý máme […]
Každý člověk si chrání své soukromí, proto u většiny rodinných domů najdeme plot, který zamezuje vniknutí na pozemek nepovolaným osobám. Aby plot splňoval svou funkci, musíme se o něj však […]
Česnek. Zelenina s výraznou chutí, bez které si spoustu pokrmů nedokážeme představit. Bohužel v regálech obchodů převládá česnek čínský, který se s tím českým nedá srovnávat. Ostatně toto téma neřešíme na našem hobby […]
Už vám dochází nápady co dennodenně vařit? Existuje sice plno kuchařek, které sice přesně krok za krokem radí, jak jídlo připravit, ale ne vždy to vyjde tak, jak si představujete. […]