Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Nebojme se všech Éček!

Kvě 1007 Autor: Redakce

škodlivá a zdravá éčkaKyselina citronová (E330) se přidává do různých potravin, protože působí proti kvasinkám a reguluje zásaditost. V žádném případě se nejedná o rakovinotvornou látku, ale naopak je pro naše tělo velmi potřebná. Proto se nebojme všech „éček“ – ne všechny jsou syntetickými konzervanty.

Další potravinová pomluva se týká mléka. Mléko v krabici neobsahuje žádné konzervanty, ale jeho trvanlivost je dána převařením a následně rychlým zchlazením. Rovněž kuřata z velkochovů nejsou nic škodlivého a v žádném případě nejsou krmeny antibiotiky ani dalšími léčivými látkami.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist