Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

MINISERIÁL RAW CUKROVÍ – Díl 9. Plněné sušené švestky

Pro 1514 Autor: Redakce

Tento druh cukroví děláme u nás doma tak dávno, že snad ještě ani živá strava nebyla vynalezena. Pokud ale použijete šetrně sušené švestky a raw čokoládu, s klidem ho můžeme zařadit do našeho miniseriálu o zdrawém cukroví. Všeobecně lze říci, že díky přirozeně koncentrované sladkosti mohou sušené švestky nahradit různé, ne příliš zdravé bonbóny a jiné sladkosti. Navíc obsahují blahodárné antioxidanty a karoteny, které přispívají k ochraně buněk před poškozením. Sušené švestky jsou také významným zdrojem draslíku a vlákniny.raw plnene svestky

Budete potřebovat

15ks sušených švestek
15ks mandlí

Postup:

Den předem nebo i déle namočte mandle. Vodu pravidelně vyměňujte a pokud chcete, mandle oloupejte. Nutné to ale není.

Pokud jsou švestky s peckou, vypeckujte si je. Pokud jsou bez pecky, vložte dovnitř mandli. Švestky můžete namočit v čokoládě. Recept na nejbáječnější raw čokoládu, kterou s úspěchem využijete jako polevu, najdete zde.

Náš tip: Nakonec můžete švestky obalit v drcených oříškách či kokosu. Hotové švestky dejte do ledničky ztuhnout.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Kvě 2019>>
PÚSČPSN
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
události
Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist