Internetový hobby magazín

Menu

Regovat na: Výběr masa

Nejnovější články

Úvodní stránka Diskuze Vaření Výběr masa Regovat na: Výběr masa

#14274

Redakce
Keymaster

Dobrý den. Velmi stručně řečeno jde o to, aby si zvířata před porážkou zachovala běžnou hladinu svalového glykogenu a adenosin-tri­fosfátu (ATP). ATP je pak složitými biochemickými reakcemi po usmrcení zvířete přeměňováno na kyselinu mléčnou a kyselinu fosforečnou. Tím dochází k okyselení svaloviny, což nemají rády všudypřítomné bakterie a jsou tak zachovány předpoklady pro správný průběh zrání masa.

 

 

<<Bře 2019>>
PÚSČPSN
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
události
Spolupracujeme:
Odběr novinek


Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist