Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Čersvý zázvor-blahodárný kořen

Kvě 1015 Autor: Redakce

zázvorČerstvý zázvor se v naší kuchyni moc nepoužívá. Je to ale škoda, je potřeba ho oloupat, omýt a pokrájet na plátky na jakékoliv maso. Rovněž lze použít k mořským plodům. Zázvor má antibakteriální účinky, snižuje hladinu cholesterolu a má spoustu dalších příznivých účinků. Opečeme cibulku na sklovato, přidáme opečené maso a zázvor. Toto zdravé jídlo podáváme s rýží. Zázvor lze jíst i jako moučník ve formě kandovaného zázvoru v cukru.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Kategorie
<<Říj 2020>>
PÚSČPSN
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
události
Spolupracujeme:
Odběr novinek


Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist