Internetový hobby magazín

Menu

Soutěže

Nejnovější články

K čemu jsou diety

Led 1613 Autor: Redakce

kniha k cemu jsou dietyNa konci tohoto týdne vyjde v nakladatelství Euromedia Group k.s., Ikar naprostá novinka, se kterou konečně zhubnete. Publikace je zaměřena na boj s obezitou a srozumitelně vysvětluje omyly mnoha redukčních dietních režimů – reaguje tak na stále se množící „zaručené“ prostředky a postupy spíše laických autorů, kteří se chtějí zviditelnit a obohatit. Současně posoudí oprávněnost a reálnost ucelených dietních režimů, pocházejících z pera odborníků – lékařů.

Pokud máte pocit, že už jste vyzkoušeli všechno, poctivě cvičíte a stále máte při stoupnutí na váhu špatný pocit, pak vězte, že se většina odborníků shoduje na tom, že až 80% úspěchu při hubnutí tvoří jídelníček. Můžete se tedy každý den potit ve fitku, ale při správně nastaveném jídelníčku tíženého výsledku dosáhnete jen horko těžko.

Pokud se také bojíte například vážení stravy, tak pro vás máme dobrou zprávu. Většina lidí v dietním programu se shoduje na tom, že potraviny vážili asi jen první měsíc nebo dokonce 3 týdny. Pak už jednoduše odhadnete, kolik váží plátek žitného chleba nebo třeba větší paprika.

Možná jste nevěděli, že i zelenina obsahuje cukr. Ta červená navíc víc než zelená. To a další zajímavosti se dočtete právě v publikaci „K čemu jsou diety?“, jejíž autorem je Petr Fořt. Knihu seženete u dobrých knihkupců nebo na bux.cz

Jak vyhrát jednu ze 3 knih?

Stačí odpovědět na jednoduchou otázku a mít trochu štěstí a kniha je vaše!

Soutěžní otázka: Kolik stran má zmiňovaná kniha? Správné odpovědi zasílejte na soutěžní mail: soutez@prima-receptar.cz, nejpozději do neděle 31.1.. 2016. Nezapomeňte připsat také adresu.

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

 
<<Bře 2023>>
PÚSČPSN
27 28 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
události
Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist