Internetový hobby magazín

Menu

Vaření

Nejnovější články

Recept Albíny Němečkové na výbornou kachnu taženou v sádle

Čvc 1031 Autor: Redakce

tazena kachnaKachnu opláchneme, osušíme a prošpikujeme česnekem. Lehce čtvrtky kachny nasolíme a posypeme  bylinkami – majoránkou a rozmarýnem. V pekáčku zalijeme olejem a necháme 2 dny marinovat

Porce kachny osušíme od oleje a pečeme na kachním sádle spolu se stejnými bylinkami, ve kterých jsme marinovali. Pečeme cca 5 hod při pouhých 70 stupních. Upečené čtvrtky rychle schladíme v lednici. Tato kachna když je ponořená v sádle, tak takto vydrží opravdu dlouho.

Budeme rádi, pokud nám zašlete vlastní staročeské i moderní recepty na kachnu.

kachna recepty

Komentáře k článku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

*
*

Nenalezeny žádné komentáře, buďte první, kdo článek okomentuje.

Odběr novinek

Přihlášením vyjadřujete souhlas se zpracováním osobních údajů.

TOPlist